dijous, 17 de gener del 2013

Repàs dels últims aconteixements

Un cop finalitzat el Torneig Social, el Club es va posar de nou en marxa al octubre, en motiu de les classes d'escacs d'hivern.

Com ja es sabut, per Sant Romà el club va organitzar un torneig de ràpides conjuntament amb la Penya Barcelonista de Lloret de Mar. El resultat va ser positiu: fins a un quinzena de jugadors, d'entre els quals van destacar Georgi Stoikov i Alexander Kripakov, campions absoluts, i Àlex Agúndez i Pau Delós, campions juvenils obtenint a més a més, la tercera i quarta plaça respectivament. Felicitats!!

A finals del mes de decembre, per idea del nostre jugador Jordi Guitart, el Club va organitzar una campanya a favor de la Marató de TV3 en la qual tothom que volgués podia venir a fer una partida solidària contra els jugadors del club. Vam aconseguir recaptar fins a 65 euros (bona xifra per ser el primer any), que es destinaran a la investigació per la lluita contra el càncer.

Per acabar, diumenge passat es va celebrar la Copa Girona, que enguany i per segon any consecutiu s'ha tornat a celebrar a Lloret de Mar. En aquest torneig, van participar fins a prop de 100 jugadors entre els quals hi havia els millors de tota la provincia. Un altre èxit pels escacs a Lloret.

I això no és tot, ja que aquest diumenge comença el Campionat per Equips 2013, on el Club d'Escacs Lloret presenta dos equips. L'equip A, que jugarà a primera divisió gironina, i l'equip B, que enguany debuta i ho farà per tant a tercera divisió.

Bon any a tothom!

2 comentaris:

  1. Ànims Lloret i bona sort a la lliga
    us he compartit aquest article al facebook, a veure si s'encomana la feina ben feta.

    http://www.facebook.com/jocescacs?ref=hl

    ResponElimina